Čerstvé mušle, křupavé hranolky, perfektně vychlazená piva a legendární vafle. To jsou čtyři základní kameny, na kterých jsme v centru Prahy vystavěli belgickou brasserii Bruxx. Pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala a generálního manažera Roberta Vaverky připravujeme menu podle originálních belgických receptur a čerstvé mušle z divokých lůžek přivážíme do Prahy třikrát týdně.
V naší brasserii nabízíme přes šedesát druhů belgických lahvových piv. Na čepu však máme i dalších osm svrchně kvašených piv, a každých čtrnáct dní jedno nové pivo z tuzemského minipivovaru.
Podobně jako Belgičané, si také my potrpíme na hranolky, které si sami připravujeme. V menu nechybějí ani lutyšské recepty, čerstvé ryby, ústřice, šneci a další originální suroviny jako belgické sýry, klobása Boudin, ardenská šunka nebo belgické pralinky.
Od středy do soboty u nás hraje DJ a pro děti je každý den od 14 hodin k dispozici dětský koutek, o víkendech od 11:30 s dozorem.
Od pondělí do pátku servírujeme polední nabídku, která platí vždy od 11 do 15 hodin nebo do vyprodání.
V průběhu roku připravujeme několik gastronomických akcí od Krevetového festivalu a Humřích hodů až po Vánoční šneky.
Předchozí Následující
VÍKENDOVÉ OBĚDY PATŘÍ RODINÁM S DĚTMI.
AKCE PRO NĚ PŘIPRAVUJEME V KUCHYNI,
V DĚTSKÉM KOUTKU I PŘÍMO „NA PLACE“.
DĚTSKÝ KOUTEK
Dětský koutek je společný s restaurací Bruxx a je otevřený každý den od 14 hod.
O víkendech je otevřený od 11:30 a naše hosteska v něm vede výtvarný program.
Děti můžete v koutku monitorovat prostřednictvím naší aplikace.
VÍCE INFORMACÍ A PRAVIDLA DĚTSKÉHO KOUTKU JSOU KE STAŽENÍ ZDE.